Мелодии за Андроид™

Мелодии за Андроид™

Мелодии и тапети в добро приложение за мелодия за телефон през 2024.

Информация За Приложението


15.5.3
April 17, 2024
Android Варира В Зависимост От Устройството
Teen
Get Мелодии за Андроид™ for Free on Google Play

Advertisement

Описание На Приложението


Android Application Мелодии за Андроид™, Разработено От Peaksel Ringtones Apps, Е Посочено В Категория Музика И Аудио. Текущата Версия Е 15.5.3, Актуализирана На 17/04/2024 . Според Google Play Мелодии за Андроид™ Постигна Повече От 89 Милион Инсталации. В Момента Мелодии за Андроид™ Има 608 Хиляда Отзива Със Средна Стойност На Гласа 4.4

Мелодии за Телефон Андроид™ ви помага лесно да персонализирате телефона си с и мелодии за звънене за телефон и HD тапети. Над 50 милиона души разчитат на те мелодии за звънене, звуци и тапети в Мелодии за Телефон Андроид™. Открийте защо. Изтеглете музикални рингтое и тапети и задайте тон на звънене сега.

Персонализирането на телефона ви никога не е било по-лесно. Изтеглете Мелодии за Телефон Андроид™, изберете рингтон на звънене за рингтон на телефона и след това изберете още рингтое като контакт рингтое. След като преминете през тези мелодии и тапети, ще разберете, че сред разнообразието от 1000+ мелодии и 1000+ тапети, това приложение ще има рингтое и тапети със сигурност има нещо за вашия вкус. Можете да зададете тези рингтое като входящ звук, SMS мелодия или алармен звук - с опции за Мелодии за Телефон Андроид™ ап надхвърлят границата! Не забравяйте да персонализирате редовно тапет за телефона - секцията тапети предлага тапети на телефона за различни вкусове и интереси.

МЕЛОДИИ ЗА ТЕЛЕФОН АНДРОИД™:

* Задайте като тон на звънене за Андроид™ / контакт мелодия / звук аларма / SMS звук
* Задаване на бутон за джаджа от любими звуци на началния екран
* Категории: Най-популярни, Природа, Класическа музика, Vintage, Бизнес, Електронна музика, Рок, Хип-хоп, Коледа, Забавни, Известия, Аларми и много повече!
* Задайте като тапет - използвайте те тапети за Андроид на заден план

Приложения за мелодии за звънене за телефон се появяват ежедневно, но Мелодии за Телефон Андроид™ е изборът на хората за дълго време. Ние добавяме и рингтое и и мелодии за звънене за телефон категории към Мелодии за Телефон Андроид™ през цялото време, ние актуализираме нашата мелодии за звънене за телефон приложение според вашите отзиви и вашите нужди, поради което Мелодии за Телефон Андроид™ е приложението на хора. Инсталирайте сега и се наслаждавайте!

Какво друго можете да очаквате от приложението Мелодии за Андроид™?

АНИМИРАНИ ТАПЕТИ ПРИ ОБАЖДАНЕ

Какво? Анимирани тапети при обаждане? Да, приложението Мелодии за Андроид™ ви предлага и това! Направете обажданията си още по-забавни с тази невероятна функция за живи тапети при обаждане. Задайте подходящ анимиран екран при обаждане от специален за вас човек и вижте как телефонът ви оживява при получаването на обаждане. Никога повече няма да ви бъде скучно, когато получавате обаждания!

MP3 ПЛЕЙЪР ЗА МЕЛОДИИ С КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА И КАТЕГОРИИ ПЕСНИ НА ПТИЦИ

Приложението Мелодии за Андроид™ вече предлага mp3 плейър за още по-уникално звънене! Mp3 плейърът е най-новата функция предлагана ексклузивно за мелодиите с класическа музика и категориите песни на птици. Насладете се на любимите си цели произведения с класическа музика и любимите си композитори пускайки ги на вашия mp3 плейър! Или просто си почивайте докато слушате различните звуци на птици използвайки същата функция.

ТАПЕТИ НА ЖИВО

Приложението Мелодии за Андроид™ ви предлага много повече от най-добрите мелодии за вашия телефон! Насладете се на безброй HD тапети на живо в множество категории. Мобилните тапети са страхотна функция, но живите фонове със сигурност са едно ниво нагоре!

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ:

Тапети, изтегляния на звуци и музика, използвани в приложението Мелодии за Телефон Андроид™, са под лиценз за обществено достояние и / или лиценз на Creative Commons, кредитирани в приложението. Дизайн и код на приложението © Peaksel Ringtones Apps - 2024.
Моля, докладвайте за грешки на support@peaksel.email .

Андроид е търговска марка на Google LLC. Мелодии за Телефон Андроид™ не са свързани с нито по никакъв начин свързани с Google LLC.

Всички Пародийни/Гласови тонове са продукт на професионални озвучаващи артисти и имитатори. Цялото музикално съдържание представлява професионални кавър версии, изпълнени от професионални музиканти сключили договор с Peaksel и за това съдържание не е необходимо одобрението или позволението на който и да е било известен артист, издател или лейбъл.
В Момента Предлагаме Версия 15.5.3. Това Е Най -Новата Ни, Най -Оптимизирана Версия. Подходящ Е За Много Различни Устройства. Безплатно Изтегляне Директно Apk От Google Play Store Или Други Версии, Които Хостваме. Освен Това Можете Да Изтеглите Без Регистрация И Не Се Изисква Влизане.

Имаме Повече От 2000+ Налични Устройства За Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet ... С Толкова Много Опции, За Вас Е Лесно Да Избирате Игри Или Софтуер, Които Отговарят На Вашето Устройство.

Може Да Е Полезно, Ако Има Някакви Ограничения В Страната Или Някакви Ограничения От Страната На Вашето Устройство В Google App Store.

Оценете И Преглед В Google Play Store


4.4
608,235 Обща Сума
5 409,403
4 107,296
3 42,305
2 12,891
1 36,314

Общ Брой Рейтинги

Общ Брой Активни Потребители, Оценени За: Мелодии за Андроид™

Общ Брой Инсталации (*прогнозно)

Оценка На Общия Брой Инсталации В Google Play, Приблизително От Броя На Оценките И Инсталационните Граници, Постигнати В Google Play.