Сватбена ФотографияСледсватбена ФотосесияМузикални Клипове

Сватбена Фотография

Сватбена Фотография и Видеозаснемане

Learn More

Следсватбена Фотосесия

Вашата мечтана фотосесия на любимата ви дестинация

Learn More

Музикални Клипове

Заснемане на Музикални клипове

Learn More

Заснемане с Дрон

Заснемане със дрон на снимки и видео.

Рекламна Фотография

Имате продукт, услуга или обект които искате да рекламирате?

Фотосесии

Искате професионална фотосесия, на избрано от вас място?

Абитуриентски Фотосесии

Вие сте Абитуриент и искате да ви направим една незабравима абитуриентска фотосесия на този важен за вас момент.

За Нас

За Нас

60 FrameZ е Фото и Видео студио с дългогодишен опит в заснемането на Фотографски и Видео продукти. През годините сме снимали  почти всички видове фотография, този опит ни дава възможност да снимаме добре както Рекламна Фотография, така и Сватбена Фотография, Следсватбени Фотосесии и всичко останало…

Същото може да се каже и за видео заснемането. Имаме опит в заснемането на различни видове рекламни клипове, събития, видео от въздуха, практиката ни дава възможност да запечатаме най-добре вашите сватбени вълнения и моменти.

Ние обичаме да пътуваме. През изминалата година сме обиколили почти цяла Европа, за да направим едни невероятни Следсватбени Фотосесии за наши клиенти на любимите за тях места. Продължаваме да пътуваме и през настоящата година, така, че ако желаете си направите една невероятна Следсватбена Фотосесия на мечтаното от вас място или искате да заснемем вашата сватба без значение от това къде е тя, не се притеснявайте да се свържете с нас.

За Видео и Фото заснемане използваме най-добрата техника с която да заснемем вашето събитие според условията и изискванията ви, така, че да получите най-доброто качество на най-добрата цена!

Don`t copy text!